Първата информационна медия за сигурност, защита и безопасност
Условия за ползване

Условия за ползване

 

Настоящият документ съдържа Условията за ползване на предоставяните услуги от Експлорър Медия България ЕООД на сайта www.safety.bg.

 

I. Дефиниция на страните в Условията за ползване

  1. Експлорър Медия България ЕООД, собственик на сайта www.safety.bg (наричано по-долу SAFETY.BG), вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията, с адрес на управление 1619 София, ул. Ива №2А, ЕИК BG813157170, регистрирано по ЗДДС.
  2. ПОТРЕБИТЕЛ – всяко физическо или юридическо лице, което използва услугите, предоставяни от SAFETY.BG.

 

II. Общи условия

 

С влизането в сайта ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с настоящите Условия за ползване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не е съгласен с настоящите Условия за ползване, да не използва SAFETY.BG за каквито и да било цели. SAFETY.BG си запазва правото да променя едностранно по всяко време и без предварително уведомление настоящите Условия за ползване.

 

Всеки ПОТРЕБИТЕЛ има правото да използва информацията в сайта единствено и само за лични и нетърговски цели, като се съгласява да не предявява искания от какъвто и да било характер към SAFETY.BG и неговите собственици, свързани с последствия, в. т.ч. нанесени материални и нематериални щети и вреди, от използването или неизползването на услугите и информацията в сайта или ограничения и/или отказан достъп до тях.

 

 

III. Авторски права

 

Всички снимки, текстове, графични елементи, база данни и софтуерни разработки на сайта www.safety.bg са собственост на SAFETY.BG и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

 

При използване на част от един материал е необходимо еднозначно, в началото на материала, да бъде цитиран SAFETY.BG  като източник, както и да бъде разположен хиперлинк в края на цитата към съответната страница на www.safety.bg. При използването на цял материал е необходимо изричното писмено съгласие на SAFETY.BG.

 

Авторските права на рекламите и Спонсорираните материали принадлежат на рекламодателите, които гарантират, че са уредили авторските и сродни им права с трети страни, ако има такива, и предоставят същите на SAFETY.BG и неговите търговски и медия партньори за публикуване.

 

Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ предостави на SAFETY.BG материал за публикуване, то той декларира, че е притежател на авторските и сродните му права и е уредил същите с трети страни, ако има такива, и предоставя същите на SAFETY.BG и неговите търговски и медия партньори за публикуване.

 

Авторските права на коментарите принадлежат на автора, но SAFETY.BG си запазва правото да използва коментарите с търговска и рекламна цел.

 

SAFETY.BG не носи отговорност за нарушени авторски и сродните им права в публикувани коментари, реклами и спонсорирани материали.

 

При получаване на сигнал за нарушение SAFETY.BG има право едностранно, без предупреждение, да изтрие коментара, премахне рекламата и материала.

 

Сигнали за нарушение на авторски и сродните им права може да се изпращат на официалния e-mail адрес в меню „За контакти”.

 

 

IV. Лични данни

 

SAFETY.BG няма да предоставя личните данни на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, предоставени от тях чрез формата за регистрация в сайта, на трети лица. SAFETY.BG не гарантира опазването на предоставените от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ данни от хакерски атаки. ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен, и носи пълната отговорност за последствията, да пази данните за достъп до личния му профил от трети лица. С приемането на настоящите Общи условия ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява  данните му да бъдат използвани за директен маркетинг от SAFETY.BG. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не желае данните му да бъдат използвани за директен маркетинг, може да изпрати писмено възражение на официалния e-mail адрес в меню „За контакти”. SAFETY.BG си запазва правото да предоставя на своите рекламодатели данните за посещаемостта на сайта и подробни резултати от анкетите.

 

 

V. Отговорност

 

SAFETY.BG не носи отговорност за последици от какъвто и да било характер, в т.ч. нанесени материални и нематериални щети и вреди, свързани с използването на информация от сайта или прекъсването и/или отказ на достъпа до нея.

 

SAFETY.BG не гарантира непрекъснат достъп до услугите на сайта.

 

SAFETY.BG не носи отговорност за съдържанието и не гарантира за достоверността на информациите в рекламите, Спонсорираните материали и статиите, предоставени от трети страни.

 

SAFETY.BG е независима информационна онлайн медия, която не препоръчва използването на конкретен продукт или услуга, споменати в сайта, пред други такива, и не носи отговорност за нанесени материални и нематериални щети от употребата или неупотребата на даден продукт или услуга.

 

 

VI. Условия за писане и ползване на коментари

 

SAFETY.BG предоставя възможност за писане на потребителски коментари към материалите в сайта.

 

ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява да не пише коментари, които

-          са с порнографски характер

-          подтикват към насилие

-          са с дискриминационен характер на расова, полова, сексуална и/или етническа основа

-          са в нарушение на законодателството на Република България и Европейския съюз

-          са писани на латиница

-          са писани само с ГЛАВНИ БУКВИ

-          имат рекламен и/или търговски характер

-          не се придържат към темата на материала

-          съдържат лични нападки към конкретни лица, фирми и/или други ПОТРЕБИТЕЛИ

-          нарушават чужди авторски и сродните им права

-          не се придържат към общоустановените норми на морал и възпитана комуникация

 

SAFETY.BG си запазва правото да трие всеки коментар, който не отговаря на по-горните условия.

 

Коментарите изразяват личното мнение на ПОТРЕБИТЕЛЯ и SAFETY.BG не носи отговорност за тях. IP адресите, от които са направени коментарите се записват. SAFETY.BG си запазва правото при нарушение на настоящите Общи условия, законодателството на Република България и Европейския съюз, да оказва пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително да предоставя IP адресите, за разкриване самоличността на ПОТРЕБИТЕЛЯ.